За нас

Investinblockchain е с мисия да филтрира шума на блокчейн и блокчейн технологиите, да направи всичко лесно за разбиране и ориентиране. Всеки ден представяме на нашата аудитория най-важните новини в Блокчейн пространството с уникално усещане и по лесен за разбиране начин.

Нашето информативно съдържание се основава на нашата страст да предоставяме безпристрастни новини, задълбочени анализи, изчерпателни ценови графики на криптовалютите, пронизителни становища, както и редовни доклади за социалната трансформация, която цифровите валути носят.

Вярваме, че блокчейн е светът на бъдещето, който ще се разраства експоненциално и ще стане неразделна част от нашето ежедневие.
Ние работим всеки ден, за да помогнем на нашите читатели да се образоват и да повишат осведомеността за тънкостите и предимствата, предлагани от децентрализираната дигитална революция.

С технологичните пробиви, които се случват в области като AI, VR, нанотехнологии, квантови компютри и все по-голям брой фирми,
предприемачи и потребители, които въвеждат блокчейн технологии в ежедневието, ние се стремим да информираме,
обучаваме и споделяме ценната информация с нашите читатели.

Разполагаме с активен и високо ангажиран ежедневен бюлетин, за който можете да се абонирате за най-новите блокчейн новини които разпращаме ежедневно.

Свържете се с нас по всяко време чрез имейл: