Биткойн Бикът Тим Дрейпър-Милиардерът с 5-годишна прогноза за пари и крипто

0
932

Биткойн евангелистът и поддръжник Тим ​​Дрейпър твърди, че паричните средства ще се използват само от престъпници след  5 години, а останалата част от света преминава към криптовалута.

Тим Дрейпър е един от най-ярките и ентусиазирани поддръжници на Bitcoin. Той беше изключително твърд в своя оптимизъм, дори когато други финансови специалисти смятаха, че е луд, със своите крипто прогнози.

Забравяйки за скептиците, Дрейпър стана с около 89 милиона долара по-богат. Той беше непоколебим, дори когато и главният изпълнителен директор на JP Morgan Джейми Диймън се шегуваше, че Биткойните са „лалета“.

Не много насочени към биткойн подигравки са сработили особено добре, но всички те са добавили интерес към Bitcoin.

ПИЛЕ И КАФЕ

Дрейпър вече е говорил за всички начини, по които Bitcoin и други криптовалути ще променят начина, по който потребителите ще купуват неща.

Той посочи легендарния гигант за бързо хранене KFC, след като извади свое собствено крипто, казвайки: „Можете да си купите кофа с пиле с крипто.“

Кафе-маниаците ще избиват мобилните си телефони, за да сканират баркода, и да си купуят любимото си лате.

Дрейпър е толкова голям биткойн оптимист, че вижда промяната, как всички ще си купуват кафето с криптовалути, само до две години.

-Тъй като „Lightning нетуърк“ започна да завладява системата, тя ще направи много по-лесно да използваме телефоните си за покупки в Старбъкс. Предвиждам, че след пет години ще се опитаме да си купим кафе с обикновени пари, а в Старбъкс ще ни се изсмеят и ще попитат:

А Нямате ли крипто?

ПАРИЧНИТЕ СРЕДСТВА СА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ

„Единствените хора, които все още ще използват „фиат“ парите в бъдеще, ще бъдат престъпниците“: казва Дрейпър.

„Няма да се използват повече пари, освен само от престъпниците. Те все още ще искат да оперират с пари в брой, защото в блокчейн те ще бъдат бързо хванати, когато се опитват да използват Биткойн, не когато ги получават, а веднага щом като поискат да ги похарчат, тези блокове ще бъдат маркирани. Така че може да бъдете сигурни че паричните средства ще се използват само от престъпници“.

И тези досадни банки, които толкова много ненавиждам. Бележки на Дрейпър:

Чувствам дори че моите пари в банката са по-несигурни от моите биткоини. Банката непрекъснато е под атаката на хакери, и обиржии, непрекъснато са нащрек за да удържат хакерите. Моят Биткойн със сигурност е по-сигурен от моя долар.

Никой до този момент да чукнем на дърво (чука с юмрук по главата си) не е хакнал биткойн Блокчейн.

КАЖИ ККОГА?!

Дрейпър все още е запитван с въпроса: „Кога ще продадеш своите Биткойни?“

-„Казвам, в какво? Това е все едно злато и да го замениш за черупки. Защо да правя това? Защо да се връщам във времето, като знам, че бъдещето е в Биткойн и другите криптовалути?

Дрейпър е дори още по-оптимистично настроен по отношение на многото неща, поставени пред Криптото. В Лас Вегас той каза, че монетите в дигиталното пространство предоставят за бизнеса неограничен брой алтернативни начини за набиране на средства и капитали.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук