Главният изпълнителен директор на Байнанс: „Все още сме в началото на началото“ на Биткойн Революцията  

0
1355
Биткойн Революцията чангпън зао

Биткойн милиардера Чангпън Джао има окуражаващо послание за крипто-феновете, които се страхуват, че са пропуснали вълната в криптовалутите: Биткойн революцията все още е само “в началото на началото”, така че все още нищо не сте пропуснали.

Джао е основателят на криптовалутната борса Байнанс – предаваме Ви диалога в който един от последователите му казва, че е направил много голям пропуск, като не се е включил в биткойн играта още през 2013, когато технологията все още е била в детството си и твърде неясна.

През 2013 г. цената на биткойна варираше между $ 13 и $ 947. Днес цената на биткойн – макар и силно очукана – е на нивата около $ 3600.

Чангпън Джао:“- ВИЕ ОЩЕ НИЩО НЕ СТЕ ВИДЕЛИ „

Джао продължи, като обясни на своя последовател в Twitter, че най-доброто предстои, и че все още не е изтървал „влака“.

-Точно така и аз си помислих през 2013 г., „по дяволите,  разбрах  твърде късно. Иска ми се да бях започнал по-рано, също като онези момчета“. -И ще кажа същото нещо, което чух тогава. „Тук сме навреме, в самото начало на началото. „

този диалог продължи и с  Ерик Воорхес  Главният изпълнителен директор на  крипто борсата „Shapeshift“ по повод Чангпън Джаовия крипто романс

-Човек не може да не бъде впечатлен и вдъхновен от невероятния успех, постигнат от Байнанс през последната година и половина.

CZ Байнанс, бе страхотно да наблюдаваме Вашият напредък , продължавайте все така и занапред. „

Джао продължи „биткойн романса“, като определи , срещата му с Воорхес  през 2013 г. като повратна точка в неговата кариера  и едно „добро вдъхновение“.

За читателите SHAPESHIFT не е в най доброто си време.

„SHAPESHIFT“ УВОЛНИ ЕДНА ТРЕТА ОТ РАБОТНАТА СИ СИЛА

ShapeShift на SHAPESHIFT е най-новата жертва на суровата „Крипто зима“. През януари 2019 г. „ShapeShift“ уволни почти една трета от работната си сила – състояща се от 37 служители – след като претърпя финансови трудности  с катастрофалното поведение на Биткойн през 2018 година.

Voorhees пое цялата си отговорност за катастрофалното състояние на компанията, но заяви, че поемането на финансови рискове е част от работата му като главен изпълнителен директор.

  • „Като компания, нашето най-велико  и същевременно най-лошо финансово решение бе да дадем значителен превес на крипто активите. Голямата част от нашия баланс се състои от тях. Ние приемаме нестабилността, а също така приехме и риска … Мога да обвиня за тази грешка единствено себе си. „

Въпреки продължителния срив на крипто пазара, непримиримите-вярващи като Чангпенг Джао не се съмняват в бъдещата и ослепителна криптореволюция, която ще измести цели индустрии, включително юридическата и финансова система.

Джао не се съмнява, че Байнанс ще продължи да съществува дори и след 100 години, тъй като криптовалутите токущо навлязоха.

Байнанс е готов да оцелее през всички следващи години, независимо дали криптовалутите са във възход или падение… Нашата цел е много по-дълга от „няколко“ години. Нашата цел е 10, 50, 100 години. Така че бъдете сигурни – ще бъдем тук за известно време … След като вникнах в работата на  Блокчейн – криптографията и съответно  биткойн, просто разбрах,,, че това е бъдещето. „

ТИМ ДРАПЪР: БЪДЕЩЕТО СЕ ДВИЖИ В КРИПТО НАПРАВЛЕНИЕ

Това е още една ярка визия за крипто индустрията, в която вярва и технологичният милиардер Тим Дрейпър.

Дрейпър смело прогнозира, че криптото в крайна сметка ще превземе всички реални пари, и ще състави две трети от общата валутна стойност на света.

Абсолютно  ще бъде по-добре за хората – каза Дрейпър. „Ще се премине в крипто, и всички ще се отрекат  от тази политическата валута – наречена „ fiat“. Точно така ще стане.

Дрейпър е непримирим крипто-евангелист, който е сигурен,че цената на бикотин ще се вдигне до $ 250,000 през 2022 г. Краткосрочните пазарни неуспехи не го обезсърчават по начина, по който го обезсърчават хора с краткосрочни търговски нагласи.

Милиардер Тим Дрейпър стои зад $ 250,000 цената на Биткойн за 2022 година

Милиардерът Тим ​​Дрейпър, криптовалутен бик, стои зад цената на биткойн цената от $ 250,000 за 2022 г. „Направих тази прогноза и се придържам към нея.“

 „НЕ МОЖЕШ ДА СПРЕШ ИДЕЯТА, КОЯТО ИДВА С ВРЕМЕТО“

Дрейпър казва: „- криптото е революция, която ще промени играта. И както отбелязва френският писател Виктор Юго, нищо не може да спре една идеята, която си идва с времето.“

Склонен бях да обменя своите долари в Биткойни, защото забелязах,  че тази дигитална валута не бе обврзана с политически сили, а и имаше идеята да бъде свободна децентрализирана и глобална? Предпочетох да имам тази глобална валута, а не тази, която да е тясно свързана с политическите сили. „

Тим Дрейпър казва, че криптото неминуемо ще преживее своите възходи и падения – както всички велики изобретения. Но в края на краищата пазарът непрестанно ще се движи напред. „И с интернет всичко започна по същия начин. Той се появи като големи вълни и не след дълго се разби, но следващата вълна бе концентрирана и  беше МНОГО-ГОЛЯМА. Подозирам, че същото ще се случи и сега“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук