Ето как BitTorrent и TRON планират да изградят 1 млрд $ Екосистема

0
1961
Трон и Битторент

Джъстин Сън, маркетинговият гений и основател на изключително успешните блокчейн проекти Tron (TRX) и BitTorrent Token (BTT) , разкри 3 нови свои плана за стимулиране, които ще бъдат от полза както за екосистемата Tron, така и за BitTorrent екосистемата и общността.

Джъстин Сън ще донесе 1 милиард потребители на екосистеми BitTorrent в TRX и BTT World

Първата блокчейн компания на Sun – Tron, закупи BitTorrent през юни 2018 г. и вече стартира свой продукт, базиран на блокчейн технологията, наречен BitTorrent (BTT).

BitTorrent е най-големият в света комуникационен протокол за обмен на данни и електронни файлове по интернет.

Според публикацията на BitTorrent Medium, BTT вече е получила подкрепата на почти 30  платформи и портфейли за търговия с цифрови активи и е на път да стане една от най-популярните криптовалути в света.

За да ускори растежа и развитието на BTT и неговата екосистема, BitTorrent стартира 3 нови плана за стимулиране, с цел да подобри цялата екосистема на BitTorrent.

Джъстин СЪН ТРОН

Казано от Сън:

„С трите наши нови програми за стимулиране се стремим да привлечем нова аудитория в общността на Блокчейн и да направим тази мощна технология достъпна в продуктите, които хората използват всеки ден.

Това, което в момента изграждаме, ще бъде в полза за 1 милиард ползвалеля с инсталирана BitTorrent компютърна база, бизнеси и активни потребители на TRON и BTT. ”

3 стимулиращи Битторент програми

1. Стимули към потребителя

Клиентската база на BitTorrent е изтеглена на повече от 1 милиард компютъра от създаването му през 2004 г. и понастоящем се обслужват над 100 милиона активни потребители месечно по целия свят.

Подробности относно потребителските стимули ще бъдат публикувани след няколко седмици.

За момента само е известно е, че BitTorrent планира да образова своите потребители за блокчейн технологията и по този начин да стимулират приемането .

2. Стимули към партньори

От стартирането на BitTorrent на 28 януари, 2019, BTT е регистриран в над 30 борси и е получил подкрепата на редица водещи крипто портфейли.

Сега, в стремежа си  да направи BTT и BitTorrent технологията достъпна за възможно най-много хора, компанията предлага и планове за партньорство към всички портфейли и борси, поддържащи BTT.

Планът ще позволи на партньорите на BitTorrent да получат BTT ейрдропс, с което ще гарантират, че могат да достигнат колкото е възможно повече потенциални потребители.

BitTorrent също има за цел да събере и обратна връзка, с което ще подобри протокола си за да даде на потребителите това, което наистина искат.

3. Стимули към екосистемите

Протоколът BitTorrent е един от най-старите и най-големи протоколи за изтегляне на P2P с отворен код в света, с 1 милиард устройства, които имат BitTorrent базирани клиенти, изтеглени чрез BitTorrent и µTorrent.

Компанията BitTorrent иска да предложи програма за стимулиране на всички клиенти, използващи технологията, така че те да могат да участват в BTT и да помогнат на екосистемата да се разраства.

Заключителни мисли

Докато всички подробности по плановете за стимулиране на BitTorrent все още не са напълно разкрити, можем само да очакваме да бъдат напълно представени през следващите няколко седмици, което очаква да донесе драстичен растеж в общността на Tron (TRX) и BitTorrent (BTT).

За щастие, Джъстин Сън е гений в маркетинга и със сигурност ще изпълни тези стимулиращи планове по много успешен начин.

Цената на Tron (TRX) остава сравнително стабилна около $ 0.24 през последните няколко седмици, докато BitTorrent (BTT) преживява низходящ тренд и сега се установи на ниво около $ 0,0007.

Смятате ли, че плановете за стимулиране на BitTorrent ще генерират повече интерес към BTT и TRX? Кажете ни какво мислите в раздела за коментари по-долу.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук