NEO -анализ – цените на криптовалутата за 2019 г .: (NEO) NEO Цената  Днес – NEO / USD – Петък 08.февруари

0
1055

Монетата на NEO стартира в началото на 2014 г. като AntShares, с цел и  желание да развива мащабна мрежа от децентрализирани приложения. През юни 2017 г. монетата AntShares беше преименувана в NEO. Общо 100 милиона NEO монети бяха отработени и около 50% от тях бяха продадени на инвеститори. Ддругата половина е заключена в интелигентен договор, и всяка година се отключват около 15 милиона монети, за да се финансират дългосрочните цели на NEO.

По-голямата част от хората  придобиха интереса си към света на криптовалутите заради добрите печалби, които направиха. Повечето от тези хора са инвеститори, а други разработчици, които се интересуват и от създаването на собствена криптовалута. Предположенията са важна част от инвестирането, и всъщност проучванията показват, че повечето инвеститори на криптовалута инвестират въз основа на тези  прогнози и предположения.

NEO Цената Днес – NEO / USD

$ 7.48

Технически анализ & Конфликтни прогнози за цените

Както се съобщава от theoofy, има много ценови прогнози за 2019 г. Въпреки това, има три ценови прогнози (прогнозирани от опитни търговци), които изглеждат в конфликт. Първата е известна като „надежда за ниво от $ 12“.  Kryptowavetrader обяснява, че почти всички инвеститори искат да си купят криптовалута на историческа ниска стойност.

Той обяснява, че според  неговата прогноза монетата на NEO ще се покачи до 12 долара. Той вярва в този спад на цената, тъй като монетата на NEO ясно следва ценовия модел на Етерум. Въпреки че тази прогноза за цената може да е невярна, в света на криптовалурата нещата могат да станат много лоши  за няколко дни или дори и часове.

Второто прогнозиране на цената е известно като „ниско до $ 3.74“. Coinkilavuz демонстрира ценовата си прогноза и смята, че в света на криптовалута има много спекулации. Вероятно сте чули, че много от тези криптовалути са просто „балон“. Той го подкрепя, заявявайки, че е падне до ниво $ 3.7 , което ще се случи само ако монетата на NEO не успее да пробие нивата от $ 21.2.

Това противоречи на другото прогнозиране на цените, тъй като мнозинството от хората смятат, че е много малко вероятно NEO да падне до $ 3.7. Освен това, тези прогнози  зависят и от цените на други главни криптовалути.

Последното противоречиво прогнозиране на цената е известно като „двойното дъно“. BitcoinCompass  очаква или предсказва двойно дъно за цената на криптовалутата, ако предсказанието му се окаже вярно, то NEO може да се повиши до $ 17.7 или до $ 19.5. Така или иначе, повече хора ще започнат да инвестират в NEO монета, въпреки че тази цена не е толкова висока, колкото беше само преди няколко месеца.

Заключение

Както се съобщава от“theoofy“ , цената на монетата на NEO е спаднала през последните няколко месеца и оттогава е изключително колеблива. Въпреки това, проучване ( Сериозни обвинения срещу  NEO са : Тя не работи ) показва, че NEO може да се провали изцяло и е много малко вероятно е тя да постигне някоя от своите цели.

В проучването се посочва, че „NEO е проект, който не отговаря на обещанието си, и екипа му вероятно не притежава необходимата компетентност, качества и набор от умения, за да гарантира, успешността му на всички търговски нива“.

С това се доказва, че има много проучвания и спекулации за NEO, някои от тях са изключително уверени в неговия успех и изглежда смятат, че скоро ще нарастне до ниво от 25 долара, а други смятат, чеНЕО може да падне под ниво от $ 5. Пазарът на криптовалутите е много волатилен, така че нищо не е гарантирано.

Прогнозите винаги присъстват и въпреки че са важна част в света на инвестициите, не са единственото, на което трябва да разчитате, защото повечето от тези прогнози накрая се оказват абсолютно неправилни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук