Coinbase | Койнбейс

Какво е Койнбейс?

Койнбейс е сигурна онлайн платформа за покупка, продажба, прехвърляне и съхранение на цифрови валути.

Мисия

  • Създаване на световна отворена финансова система, утвърждаваща се като водещ световен бранд за двупосочно конвертиране на цифрови валути към всяка местна валута.
  • Лесно закупуване и продажба на цифрова валута.

Предимства на  Coinbase

Най-добри практики на платежната индустрия:

  • Изпращането и получаването на дигитални валути между онлайн портфейли, приятели или търговци в платформата е абсолютно безплатно!
  • Професионалналисти в сигурността и архивирането, така че не е нужно да се притеснявате.
  • Всичко на едно място – дигитален онлайн портфейл, онлайн борса и търговски инструменти в рамките на един опростен интерфейс.

Койнбейс

API Койнбейс

Койнбейс е платформа, на която се изграждат много приложения с помощта на API.

Прочетете: Как да си направя регистрация в Coinbase?

Coinbase Сигурност

СИГУРНОСТ ЗА СПОКОЙСТВИЕТО ВИ – Най-добрите практики в съхранението на Дигиталните Активи – гарант за сигурност на вашите средства.

Койнбейс дава приоритет над сигурността на средствата на клиента. Цялата цифрова валута, която притежава онлайн, е застрахована. Ако няко гапретърпи онлайн хакерски загуби от онлайн хранилището си, застрахователната полица ще покрие всички загуби.

98% от клиентските средства се съхраняват офлайн. Офлайн съхранението е най-важната мярка за сигурност срещу кражба или загуба на дигитални средства.

Моля, имайте предвид, че застрахователната полица покрива всички загуби, произтичащи от нарушаване на физическата сигурност на Койнбейс, киберсигурност или кражба от служители.

Тази застрахователна полица не покрива загубите, произтичащи от компрометирането на вашата онлайн индивидуална сметка на платформата. Ваша отговорност е да използвате силна парола и да поддържате контрола върху всички идентификационни данни за вход към онлайн акаунта. 

Прочетете: Как да използвам Coinbase безопасно?

Заключение

Като цяло е лесно да се каже, че Койнбейс е много безопасна платформа. Само имайте предвид, че ще се справите най-добре, ако всъщност не съхранявате дългосрочни криптовалута в която и да е онлайн платформа, тъй като това не е това, за което е предназначена.

Съвет за Койнбейс и други онлайн обменни платформи

За всеки търговец на криптовалута или инвеститор, най-добрият вариант винаги е да внасяте своята криптовалута към платформи, като Койнбейс само за търговия или продажба, а дългосрочното съхранение в сигурен хардуерен или хартиен портфейл.

По време на вашата търговия или обменна дейност на платформата можете да сте сигурни, че Койнбейс е една от най-сигурните онлайн борси в момента. и че те никога досега не са претърпели хак и са водещи в бранша в мерките си за сигурност

Успех!

койнбейс купон