Койнбейс рекламира Рипъл на своите платформи за търговия

0
916

Американската Криптоборса Coinbase рекламира Рипъл XRP на своите  онлайн платформи и мобилни приложения

Главната криптоборса в САЩ Coinbase изявяви своятя поддръжка за Ripple ( XRP ) на платформате си за търговия и мобилни приложения. Борсата направи своето обявление в блог пост на 28 февруари.

В съобщението се казва, че потребителите на Coinbase вече ще могат да купуват, продават, конвертират, изпращат, получават и съхраняват XRP както на Coinbase.com, така и на Coinbase Android и iOS приложенията.

Както обикновено, услугата ще бъде достъпна за повечето страни, но първоначално тя няма да бъде достъпна за гражданите на Обединеното кралство и щата Ню Йорк.

На 25 февруари Coinbase обяви своята подкрепата към Рипъл за включването му на своята платформа Coinbase Pro. В съобщението, Coinbase заяви, че търговията на XRP ще бъде достъпна за клиенти в САЩ, Канада, Европейския съюз, Обединеното кралство, Сингапур и Австралия , като същевременно планира да разшири своите услуги и в други страни, но на по-късен етап.

Следвайки новинте, Блокчейн изследователската компания Diar в свой свободен доклад посочви, че XRP нарушава едно от правилата за допускане до Coinbase. Според доклада, в своята „Дигитална рамка на активите“, за Койнбейс, „притежаваният дял от екипа е миноритарен дял“, докато Рипъл, притежава около 60% от доставката в ескроу.

Ценово Рипъл все още не е реагирал на тези новини, като достигна ръст с едва 0.4%. По време на съобщаването се търгуваше на нива от $ 0.313, според данни от CoinMarketCap. Днес се дори се  наблюдаваше и лек спад до нива $ 0.309 за койн, но в по късните часове се възстанови.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук