Как да получите безплатен биткойн?

Безплатен Биткойн!

Вземете своя безплатен биткойни на стойност от 10 долара, като едновременно с това се запознаете с една от най-добрите борси за криптовалути в света Койнбейс (Coinbase).

койнбейс купон

Може и да не ви звучат много 10 долара, но ще ви бъдат изплатени в биткойн, така че те ще струват доста повече от 10 долара и то много скоро. Най-важното е, че Койнбейс е изключително голяма, безопасна и популярна борса, предлагаща криптовалути с най-висока пазарна стойност, включително Биткойн, Етериум, Лайткойн и други Алткойни. Ако търсите от къде да купите или обмените сигурно криптовалута, така или иначе ще се озовете в Койнбейс.

И в допълнение: Регистрацията и първите ви поръчки ще ви дадат правото да се образовате и получите до 130 долара подарък в биткойн и други криптовалути без да е наложащо да инвестирате средства.

Законен ли е Койнбейс?

Да, и то по много ключови причини.

  • Надежден е. – Койнбейс е известен като една от основните борси за криптовалути в света. Имат милиони потребители и работят от години с много добра репутация.
  • Приемат плащания с кредитни и дебитни карти. – Има прости и лесни възможности за трансфери от и към Вашите банкови сметки.
  • На платформата се предлагат всички основни криптовалути. – Можете да купувате и инвестирате в Биткойн, от потребители на платформата означава по-конкурентни цени и повече възможности за покупка.
  • Изключително популярена е. – Повечето потребители на платформата означава по-конкурентни цени и повече възможности за покупка.
  • Собствено приложение за портфейл. – Имате нужда от криптовалутен портфейл, знайте Coinbase има и мобилен портфейл за iPhone и Android. След като се регистрирате можете да го изтеглите само за няколко секунди, като всяко друго нормално приложение.

Преди да се регистрирате за безплатен биткойн:

Единственото правило е че трябва да бъдете нов клиент, като се регистрирате чрез връзката. Няма да работи, ако не използвате връзката.

Безплатният биткойн е добра сделка и Койнбейс е реномирана криптовалутна борса, но понастоящем при първоначалното регистриране Coinbase приема само кредитна или дебитна карта като опция за плащане. Ако нямате карта, това може да е проблем за сделката. Уверете се, че имате карта, преди да се регистрирате.

Как да заявя безплатния си биткойн?

Ако всичко това ви звучи добре и искате да се регистрирате, всичко, което трябва да направите, е:

1). Създайте своя акаунт в Койнбейс от този линк:

Койнбейс притежава онлайн портфейл за Биткойн. След като имате вече биткойни, това е мястото, където той ще бъде съхраняван безопасно и сигурно.

 2). Закупете криптовалута на стойност от 100 долара:

След като успешно приключите със създаването на своя акаунт в Койнбейс, закупете от някоя криптовалута на платформата (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash) на еквивалента от поне 100 или повече долара в рамките на 6 месеца след създаването на акаунта ви..

3) Получавате своите БЕЗПЛАТНИ биткойни!

Ако използвате връзките за купона от този сайт и следвате стъпките, Вие автоматично ще получите биткойн на стойност от

10 долара БЕЗПЛАТНО !

койнбейс купон

Винаги си струва да вземете най-информираното решение!

Научете повече за Coinbase, как да печелите и Как да използвате Койнбейс

1 Коментар

  1. От три месеца се въртя в един сайт по препоръка от мой приятел, реших да го пробвам тъй като не ми иска нищо. за един месец си докарах 840лв. в биткойн само с няколко вррътки на ден. Много якооо в сайта се дава безплатно биткойн/сатошита на всеки час въртене от 0.00000016 до 0.03. https://freebitco.in/?r=13569380

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук