Безплатен Биткойн на стойност 100+ долара от Coinbase

6
2268
безплатен биткойн в Койнбейс

Как да получа безплатен биткойн?

Безплатен Биткойн!

Вземете своя безплатен биткойни на стойност от 100+ долара, като едновременно с това се запознаете с една от най-добрите борси за криптовалути в света Койнбейс (Coinbase).

Четене 3:00 мин, Последна редакция :11.02.2021

Какво е Coinbase

Coinbase е най-популярната борса за цифрови активи в света за покупка и продажба на главните криптовалути с помощта на фиат валута. Също така служи като онлайн портфейл за основните криптовалути, включително и Bitcoin, Ethereum и Litecoin.
Coinbase е сигурна Американска крипто банка със трансфер към всички банки и PAYPAL.

От личен опит ще ви покажа как е възможно получаването на стойност в безплатен Bitcoin, всичко е на база промотирането на нови криптовалути (AirDrop) и предлагането им безплатно. Тогава защо да не се възползваме.

А и може да не ви звучат много 100 долара подарък, но знайте ще ви бъдат изплатени в биткойн, така че те ще струват доста повече от 100 долара и то много скоро. Помислете си ако бяхте инвестирали в биткойн със 100 долара само преди 10 години, сега щяха да са стотици хиляди и дори милион долари.

Най-важното както споменах, е че Койнбейс е най-голямата в света, безопасна и популярна борса, предлагаща криптовалути с най-висока пазарна стойност, включително Биткойн, Етериум, Лайткойн и други Алткойни. Ако търсите един ден от къде да си купите или обмените сигурно криптовалута, така или иначе ще се озовете в Койнбейс.

Разяснение: Регистрацията и първата ви поръчка от 100 долара ще ви възнаградят с 10 долара в биткойн* подарък.

*Откриването на акаунт в Coinbase няма да ви обвърже и коства нещо дори и да не инвестирате може да се възползвате от безплатните криптовалути, които ако ги задържите в акаунта достатъчно дълго след време може да се окажат цяло състояние. 

Защо Койнбейс?

Coinbase и то по много ключови причини.

  • Надежден е. – Койнбейс е известен като една от основните борси за криптовалути в света. Имат милиони потребители и работят от години с много добра репутация. Coinbase притежава онлайн портфейл за Биткойн и над 40 други криптовалути. След като имате вече биткойни, това е мястото, където той ще бъде съхраняван безопасно и сигурно. 
  • Приемат плащания с кредитни и дебитни карти. – Има прости и лесни възможности за трансфери от и към Вашите банкови сметки и PAYPAL.
  • На платформата се предлагат всички основни криптовалути. – Можете да купувате, инвестирате и разменяте от и към Биткойни за други криптовалути , безтаксов трансфер между  на средства между потребителите на платформата, което означава по-конкурентни цени и повече възможности за покупка. 
  • Изключително популярена е. – Повечето потребители на платформата означава по-конкурентни цени и повече възможности за покупка.
  • Собствено приложение за портфейл. – Имате нужда от криптовалутен портфейл, знайте Coinbase има и мобилен портфейл за iPhone и Android. След като се регистрирате можете да го изтеглите само за няколко секунди, като всяко друго нормално приложение.

Преди да се регистрирате за безплатен биткойн:

Единственото правило е че трябва да бъдете нов клиент, като се регистрирате чрез препоръчаните връзки към Койнбейс в този сайт. С първата си поръчка от 100 долара вие ще получите първите си 10 долара подарък за препоръката от нас. Няма да работи, ако не използвате връзката.

Безплатният биткойн е добра сделка и Койнбейс е реномирана криптовалутна борса, но понастоящем при първоначалното регистриране Coinbase приема само кредитна или дебитна карта като опция за плащане. Ако нямате карта, това може и да е проблем за регистрацията. Уверете се, че имате карта, преди да се регистрирате.

Как да заявя безплатния си биткойн?

Ако всичко това ви звучи добре и искате да се регистрирате, всичко, което трябва да направите, е:

Как да се регистирам в Coinbase 

1). Създайте своя акаунт в Койнбейс от този линк:

Създаването на акаунт в Coinbase e лесно и единственото от което се нуждаете е снимка/лице и гръб/ на вашата шофюорска /книжка или паспорт/карта и банково извлечение на английски език за удостоверение че притежавате IBAN сметка.

*От всяка банка извлечението за последния месец се издава за минути безплатно на английски език без да е наложащо в него да се опоменават суми и движения по вашата сметка. Тези изисквания са задължителни за всяка онлаин крипто институция с цел превенция прането на пари с фиктивни клиенти.

Ако изпитвате затруднение със стъпките по регистрацията  вижте подробно –> Как да си направя за регистрация в Coinbase?

 2). Закупете криптовалута на стойност от 100 долара:

След като успешно приключите със създаването на своя акаунт в Койнбейс, закупете някоя криптовалута (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash) на еквивалента от поне 100 или повече долара в рамките на 6 месеца след създаването на акаунта ви.

3) Получавате своите БЕЗПЛАТНИ биткойни!

Ако използвате връзките за купона от този сайт и следвате стъпките, Вие автоматично ще получите първия си биткойн на стойност от

10 долара БЕЗПЛАТНО !

койнбейс купон

След като вече имате регистрация в Койнбейс и вече получихте първия си безплатен биткойн на стойност от 10 долара, на страницата https://www.coinbase.com/earn  може да печелете криптовалути на обща стойност над 100 долара, докато се образовате в криптовалутите.

Открийте как работят конкретни криптовалути – и ще полуите подарък от всяка криптовалута, за да я изпробвате в дългосрочен план как се движи цената и.

В снимката съм приложил скрийншот със част от сумите в различни криптовалути, които са ми преведени до момента.

безплатен биткойн

Започнете да печелите

*Коинбейс периодично, за определено време промотира нови актуални монети с различни аирдроп стойности. Възползвайте 

Винаги си струва да вземете най-информираното решение!

Следете ни и се регистрирайте за безплатния бюлетин за да бъдете в крак с блокчейн инвестициите.

Научете повече за Coinbase, как да печелите и Как да използвате Койнбейс

Ако нещо сме пропуснали или желете да научите повече пишете в секцията за мнения по-долу

койнбейс купон

 

6 КОМЕНТАРИ

  1. От три месеца се въртя в един сайт по препоръка от мой приятел, реших да го пробвам тъй като не ми иска нищо. за един месец си докарах 840лв. в биткойн само с няколко вррътки на ден. Много якооо в сайта се дава безплатно биткойн/сатошита на всеки час въртене от 0.00000016 до 0.03. https://freebitco.in/?r=13569380

  2. […] Как да печелим криптовалути? Нов начин да „печелите, докато се учите“, Coinbase предлага поредица от видео уроци и изпити като начин да се запознаете с предлаганите криптовалути. Потребителите могат да спечелят над 150 долара в криптовалути, обхванати в класовете. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук