Как да изтегля средства от Coinbase към PayPal?

0
1059
как да тегля средства от coinbase към paypal

В настоящата статия ще разясним въпроса – Как да изтегля средства от Coinbase към PayPal?

Време за четене ~ 3 минути

Coinbase има много богата история зад гърба си, тъй като е една от първите борси за криптовалути, които останаха и се разрастнаха. Борсата е основана през юни 2012 г. от Брайън Армстронг и Фред Ерсам и оттогава е начело в класациите по дневни обеми на търговия.

Ако не прирежавате акаунт ви предоставяме прочетете нашата статия как да се регистриррате в Койнбейс с включен купон от 10 долара бонус в Биткойни към Coinbase

койнбейс купон

Едно от най-добрите неща за Coinbase е фактът, че има много изчистен, лесен и интуитивен потребителски интерфейс, което я прави много привлекателна за всеки потребител, който току-що е започнал да инвестира в криптовалута. Coinbase също така предоставяна своите потребители да купуват, продават и да депозират криптовалути с дебитни карти и банкови преводи. Други предимства включват факта, че има сравнително ниски такси и че застрахована и напълно регулирана криптоборса.

Друг аспект, който отличава Coinbaseот другите криптоборси, е фактът, че ви можете да телите пари от сметката си и да ги депозирате директно във вашата PayPal сметка.

Но преди всичко, ето как добавяте PayPal акаунт към акаунта в Coinbase.

Как да добавя акаунт в PayPal?

За да здобавите акаунт в PayPal, трябва да влезете в уебсайта на Coinbase, като използвате всеки съвременен уеб браузър, на всяко устройство, компютър, таблрт или вашия смартфон. След това влезте в акаунта си в Coinbase и преминете към „Настройки“.

Следвайте, като изберете „Свързани акаунти“ от горната част на раздела за преглед и след това изберете бутона „Свързване на нов акаунт“, за да продължите. От предоставения списък изберете „PayPal“. Ще бъдете пренасочени към страница за вход в PayPal. След като добавите идентификационните данни и влезете в системата, ще трябва да предоставите достъп на Coinbase до вашия акаунт в PayPal, като изберете „Приемам“.

След като вашият акаунт в PayPal бъде успешно свързан, можете да преминете и към следващата стъпка.

Как да изтегля от Coinbase към PayPal

За да изтеглите средства от Coinbase към вашата сметка в PayPal, изберете опцията „Купуване / продажба“ от лентата с инструменти Coinbase (вдясно на таблото за управление) и изберете „Продажба“. В раздела „Продавам от“. След това изберете портфейла, от който искате да прехвърлите средствата, и изберете портфейла си в PayPal в раздела „Депозиране в“.

Изберете сумата на BTC , ETH или каквато и да е криптовалута, която желаете да изтеглите, и я изпратете на вашия EUR / USD портфейл.

На следващия прозорец проверете дали данните за транзакцията са верни и ако са, просто натиснете бутона „Потвърждаване на продажбата“.

Ако всичко е минало добре, трябва да получите известие за няколко секунди, потвърждаващо, че средствата са преведени във вашия EUR портфейл.

За да прехвърлите парите си в PayPal, ще трябва да отидете в портфейла си EUR / USD и да кликнете върху „Теглене“. След това трябва да изберете опцията за теглене в PayPal, да напишете сумата, която искате, и да кликнете върху „Напред“. След това трябва да потвърдите своето „Теглене на EUR“ и ще получите съобщението „Тегленето на EUR е завършено“.

Как да премахна акаунт на PayPal от Coinbase

Ако това е еднократна транзакция или вие сте тип потребител, който е много взискателен към сигурността и личните данни, може да пожелаете да премахнете PayPal акаунта си от Coinbase. Процесът е много прост, тъй като трябва да влезете още веднъж в „Настройки“, след това да изберете „Свързани акаунти“ точно както преди и след това просто кликнете върху бутона „Премахване“ до вашия акаунт в PayPal. Ще бъдете подканени от друго поле за потвърждение, където ще трябва да щракнете още веднъж върху „Премахване“.

В заклюение – услуги от Coinbase към PayPal

Coinbase е популярна базирана в САЩ борса, която може да се похвали с невероятни ежедневни обеми и голяма колекция от криптовалути, от която да избират инвеститорите и търговците. По отношение на интеграцията на PayPal с Coinbase, има още много работа, докато тези видове услуги не станат по-привлекателни. Засега Coinbase позволява само на потребителите да теглят средства към своите акаунти в PayPal.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук