Ledger представи следващо поколение Nano X хардуерен портфейл

2
1092

Френската компания Ledger представи новият си хардуерен портфейл Nano X за съхранение на криптовалути. Ledger Nano X е портфейл с Bluetooth, вече ще можете да изпращате и получавате криптовалути директно от вашия телефон.

Ledger Nano X новият хардуерен портфейл

Предишната версия на устройството Ledger Nano S изискваше връзка към компютъра с USB кабел, за да направите транзакция. С преминаването към Bluetooth и свързването му със смартфон това наистина бе и следващата логична стъпка.

Наскоро Леджър пуснаха и пълнофункционалното си мобилно приложение, наречено Ledger Live. Функциите са същите както и в приложението за настолни компютри.

Хардуерния портфейл Ledger Nano X e съвместим и с нови приложения, в които може сигурно да проверявате и управлявате транзакциите на над 1000 криптовалути.

Ledger Live е достъпно от 28 януари 2020, а потребителите на Ledger ще могат да проверяват балансите си в режим само за четене, благодарение на публичните адреси (в случай, че не използвате Spot). Ledger досега е продал над 1,5 милиона Ledger Nano S.

Nano X изглежда почти като Nano S – устройството  USB ключ с екран и няколко бутона. Екранът вече е малко по-голям.

Един от основните проблеми с Nano S бе, че се ограничаваше в поддръжката само на 18 различни криптовалути. Сега в хардуерен портфейл Ledger Nano X можете да съхранявате 100 различни крипто-активи и поддържате общо 1100 различни токена.

Подобно на другите устройства от Ledger, частните ключове никога не напускат вашия портфейл. Това означава, че дори ако компютърът или мобилният ви телефон са хакнати, никой няма да може да се възползва от вашите криптоактиви.

Купете, управлявайте и обезопасете вашата криптовалута.

Купете криптовалута, увеличете активите си и управлявайте транзакциите си в едно единствено приложение.
Поддържани 26 монети и повече от 1500 токена.

Ledger Nano X - The secure hardware wallet

Запознайте се по подробно с предимствата на хардуерния портфейл от ново поколениес Леджър Нано Х представяне за да придобиете представа за новите функции, как работи, как се свързва, живот на батерията и т.н.

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук