Рипъл /XRP скоро ще се включи в платформата за криптовалути на Abra

0
900

Рипъл / XRP скоро ще се присъедини към крипто платформата на ABRA, потвърждава изпълнителният и директор Бил Бархит.

Рипъл предприе още една важна стъпка към световната легитимност и приемане, след като беше потвърдено, че Абра скоро ще подкрепи Рипъл на своята платформа. Абра е безконтролен криптографски портфейл и специално инвестиращо приложение, което може да се похвали с внушителни тридесет различни възможности за инвестиране в крипто-активи.

Новината се появи веднага след обявяването на Abra, че крипто платформата на организацията скоро ще предложи на потребителите възможността да закупуват акции от компании с токени, като Amazon, Facebook и Netflix, използвайки Биткойн. Съобщението е огромна победа за общността на Биткойн, тъй като предложението значително подтиква напред статуса на Bitcoin към криптовалутната вселена.

Наред с акциите, потребителите ще могат да направят поръчки и за борсово търгувани фондове (ETFs) чрез Bitcoin. Компанията също така обеща да добави повече глобални активи в бъдеще.

Говорейки за развитието и, главният изпълнителен директор на Абра Бил Бархит каза:

„Нашата визия за Абра е да създадем едно цялостно приложение, което да служи на света като приложение за инвестиране, това е само първото ни изявление, но с течение на времето ще видите и други услуги в банковата ни арена за демократизиране на достъпа до финансовите услуги.“

Веднага след като това съобщение беше публикувано, то се разрази като безконтролен пожар от милиони потребители на криптовалути в световен мащаб, особено привържениците на Рипъл, които нямаха търпението главния изпълнителен директор на Abra да приобщи Рипъл към своята платформа.

Тъй като Абра планира да добави Рипъл към списъка си, още не е ясно кога ще бъде обявена официалната дата за приемане на криптовалутата. Към този момент цената на Рипъл е в състояние на леко повишение.

Според данните от Coinmarketcap, Рипъл е втората по големина криптовалута на пазара с пазарна капитализация от $ 12,229,552,355.
В момента се оценява на $ 0.29 и се повиши с 1.25% за последните 24 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук